Szalon etikett

Fontos számunkra, hogy vendégeinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk, ehhez elengedhetetlenül fontos, hogy a szalon etikettet ismertessük és betartassuk.

Időpontfoglalás

Időpont-egyeztetésre, információkérésre nyitvatartási időben H-P: 8.00-20.00 van lehetőség az alábbi weboldalon (www.sikk-s.hu) feltűntetett szolgáltatói telefonszámokon. Kérünk benneteket, hogy a szolgáltatások menüpontban válasszátok ki a szakembert, akit kerestek és személyesen őt
hívjátok fel időpont egyeztetés céljából. Információt továbbá a Sikk-s Szépségszalon hivatalos Facebook és Instagram oldalán üzenetben lehetséges kérni.

Szolgáltatás kezdete

Kérünk benneteket, hogy az időpont kezdete előtt 5-10 perccel érkezzetek, szívesen megkínálunk addig egy kávéval vagy teával, hogy kellemesen teljen az idő. Késés esetén a kezelés időtartamát kell lerövidítenünk, hogy a többi vendégnek ne kelljen várakoznia.

Késés

Tekintettel a következő vendégek érdekeire és a szolgáltatók időbeosztására 10 percet meghaladó késés esetén csak a rendelkezésre álló időnek megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani, azonban a foglalt időintervallum összegét fogjuk felszámolni. Amennyiben a szolgáltatást megkezdeni sem tudjuk szívesen keresünk másik időpontot, ahol a teljes egészében meg tudjuk valósítani az elmaradt kezelést, ebben az esetben pótdíjat számítunk fel.

Időpont módosítás és lemondás

Az idő érték, ezért kérünk Benneteket, hogy a lefoglalt időpontot 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt módosítsátok vagy mondjátok le. Ebben az esetben díjmentesen keresünk egy másik alkalmas időpontot, azonban kérlek legyetek tekintettel arra, hogy nem minden esetben tudunk az elkövetkező pár napban újat biztosítani. 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás árának 50%-át, lemondás elmaradása esetén a 100%-át számítjuk fel, amit az adott szolgáltatónál tudtok rendezni, akár utalással, vagy a következő időpont megkezdésekor.

Környezet és higiénia

Kérlek ügyeljetek a saját és a mi egészségünkre is. Amennyiben nem érzitek jól magatokat, fertőző, lázas betegségben szenvedtek kérlek hívjátok fel a szolgáltatót akihez szól az időpontotok, szívesen keres egy másikat. Indokolt esetben ez kivételt képez a fent leírtak alól.

Telefon és etikett

A legtöbb szolgáltatás igénybevétele alatt a fontos hívások fogadására van lehetőség, azonban a többi szolgáltató és vendég zavartalan feltöltődése érdekében kérlek kerüld a hangos beszédet és ha megoldható tedd rezgő üzemmódba a telefonod. Engedd meg magadnak a pihenés és a feltöltődés élményét.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod a leírtakat.

A szolgáltatások igénybevételével a Vendég automatikusan elfogadja a következőket!