A csapat

Hartmann Szilvia
06 20 970 6595

Fodrász, hajhosszabbító

Gyorsan dolgozom. Nálam egy festés melírozással maximum 1,5 óra.

Készítek dauereket, illetve 8-10 hétig tartó ammóniamentes volumennövelést, valamint tartós Cocochoco keratinos hajkiegyenesítést, változatos, divatos fóliás melírokat és ombre hajfestést. Női, férfi és gyermekhajvágást egyaránt vállalok.

Számomra a legfontosabb az egészséges haj megőrzése és ápolása! 1998 óta vagyok a szakmában, fontosnak tartom, hogy minden évben részt vegyek továbbképzéseken, oktatásokon és tanfolyamokon annak érdekében, hogy fejlesszem tudásom és a legjobbat adjam vendégeimnek.

Fontosnak tartom, hogy naprakész legyek a legújabb divatirányzatoknak megfelelő frizurával! Professzionális minőségi anyagokat használok, leginkább a Milk Shake termékeket. A Kempinskiben töltött tanulóévek és a folyamatos továbbképzések magas szakmai színvonalat biztosítanak.

Betartom a megbeszélt időpontokat. Fontos nekem, hogy a vendégeim elégedettek legyenek, ezért igyekszem a vendég által elképzelt frizurát elkészíteni gyors, pontos és precíz munkával.


Deák Brigitta
06 20 457 4965

Fodrász

2001 óta dolgozom fodrászként. Az ezidő alatt megszerzett tapasztalattal várok minden kedves vendéget. Megbízható precíz munkára számíthatnak, ami a legújabb trendeknek és divatnak megfelel. De nem egyen-frizurákat, hanem minden kedves vendég egyéni stílusának megfelelő frizurát készítek.

Ehhez professzionális termékeket használok, amik egészségessé és nagyon ápolttá teszik a hajat. Hisz a legfontosabb a gyönyörű ápolt haj! Milk Shake termékekkel dolgozom.

Divatos színeket festek és melírozok. Női, férfi, gyermek hajvágást és alkalmi frizurákat vállalok. Készítek tartós hajgöndörítést és hajegyenesítést is, amely technikákat folyamatos továbbképzéseken tanulom és utána alkalmazom.

Mindenkit várok szeretettel. Böhm Vera
06 20 968 9024

műkörömépítő

Böhm Vera vagyok, műkörömépítő szakember. Szakképesítésemet 2006 -ban szereztem meg, azóta is ezzel foglalkozom. Minőségi, szép és tartós körmöket készítek.

Fontos számomra, hogy elégedetten távozzanak tőlem a vendégek és szívesen jöjjenek vissza hozzám! Minőségi alapanyagokkal dolgozom, többek között ez is garanciája a tartós műkörömnek. Munkáim során a Brillbird műköröm alapanyagot használom.

Várok mindenkit szeretettel!


Vermes Zsófia Judit
06 70 519 8744

kozmetika, szépség- és arc- dekoltázs- fej masszázs terápia

2002 óta dolgozom a szépségiparban, kozmetikusként a magas minőségű professzionális DR. BELTER COSMETIC termékekkel. Folyamatosan megújuló koncentrátumok, tömény 95-100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.

Fontosnak tartom, hogy parabénektől, ásványi és szilikonolajoktól mentes, értékes természetes olajokkal érem el a kívánt eredményt, így a legérzékenyebb bőröknél is tökéletesen alkalmazható. A megelőzésben hiszek és a rendszerességben, de a már kialakult problémákra is rendkívül hatásos. Látványos lifting, anti aging kezelések.

Hivatásomnak tartom a belső és külső közti harmónia megteremtését, a lelki és testi feltöltődést, a kezeléseket minőségi wellness élménnyé tenni.

Szeptember 1-től szeretettel várom kedves vendégeimet a Sikk-s Szépségszalonban.


Fenyőfalvi Piros
+36 70 7039 558

kozmetikus

A Sikk-S Szépségszalon új kozmetikusa vagyok. Kozmetikába nagy hangsúlyt fektetek a testi-lelki feltöltődésre, szépülésre, kikapcsolódásra, melyhez a Janssen német prémium termékeit használom, amit jó szívvel ajánlom, akár otthoni ápolásra is. A kezeléseket mindig a vendég bőrének megfelelően, személyre szabottan alkalmazom.

A Janssen Cosmetics termékeit a gyógynövények, biotechnikai, és nanotechnológiai összetevők és tengeri kivonatok egyedi hatóanyagai alkotják. Fejlesztéseiket mind a mai napig legjobb német laboratóriumokban végzik, az eredményeiket pedig rögtön beépítik a termékeikbe. 

Természetessége abban is rejlik, hogy a szervezet saját védekező mechanizmusát segíti, ezáltal a természetes védekezőképességet erősíti.

Számomra nagyon fontos a szakmai fejlődés, ezért rendszeresen járok továbbképzésekre, bemutatókra, tanfolyamokra, szakmai rendezvényekre.


Győri Zsuzsanna PMU
06 70 419 0158

sminktetováló, szempillaépítő

2009 óta vagyok gyakorló kozmetikus. Néhány évvel később 2017-ben végeztem el az első sminktetováló és 3D szempillaépítő tanfolyamot figyelembe véve azt, hogy az általános kozmetikai szolgáltatások mellett egyre nagyobb az igény a szempillaépítésre, a sminktetoválás pedig a “virágkorát” éli.

Újabb technikák és formák jöttek divatba, melynek köszönhetően tartós sminktetoválások egyre természetesebb hatásúvá váltak. 2019 végén volt szerencsém leszerződni szakmánk legkiemelkedőbb szakemberével Magyar Zsuzsa sminktetováló specialistával. Tudásom nála továbbfejlesztettem, mindennapos asszisztálása és segítsége mellett szépíthettem a szalon vendégeit.

Másfél évvel később úgy döntöttem, hogy a megszerzett tudással és gyakorlattal a kezemben szeretnék önállóan dolgozni. Így 2021 nyarán elindítottam saját vállalkozásom, mint kozmetikus, sminktetováló és szempilla-stylist.

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája egyben a hobbija is. A vendégeim igénye az első, így a szakmai tanácsadásom mellett a végső döntést mindig rájuk bízom. Fontos számomra, hogy elégedetten, mosollyal az arcukon távozzanak tőlem.


Lázár Kati
+36 70 777 7575

lábápoló, pedikűrös

Fontos számomra az egészséges láb és annak megfelelő ápolása. Ezért is dolgozom a CALLUX termékekkel. 

A CALLUX nem csupán egy pedikűr, a CALLUX professzionális láb peeling termékcsalád, vegán minősítéssel. 100 % természetes összetevőkből.  A termékek előállítása során nem folytattak állatkísérleteket. 

CALLUX termékcsalád 2015 óta van jelen a kozmetikai piacon, és teljesen új innováció a lábápolásban. 

100 % biztonsággal használjuk cukorbetegeknél, vékony bőrűeknél, vérzékeny és üvegbőrű vendégek eseték is.

Esztétikai és SPA kezeléseknél is alkalmazható.  Makacs, problémás lábakon szükség esetén kombinált pedikűrként is tökéletesen használható.