A csapatHartmann Szilvia
+36 20 970 6595

Fodrász

szerda-péntek délután
kedd-csütörtök: délelőtt

Szertetnél változtatni vagy valami mást látni a tükörben, de nem tudod milyen szín vagy forma állna jól?

Ebben biztosan tudok segíteni neked.

Megtaláljuk számodra legelőnyösebb frizurát és biztos lehetsz benne, hogy sok jó tanáccsal látlak el, hogy otthon is el tudd készíteni az új formát.

Gyorsan dolgozom, és mindig tudom tartani a megbeszélt időpontot. Egy sima festés vagy egy melír nálam 1,5 -2 óra alatt elkészül.

Nagyon fontos számomra az egészséges haj ezért organikus , sls, parabénmentes anyagokkal dolgozunk csak a szalonban, MILK_SHAKE festékekkel és hajápolókkal. 

Egyik kedvenc munkám az airtoch tehnika mellyel nagyon szép természetes hajszínt lehet készíteni.  Bár ezt csak azoknak ajánlom akik türelmesek, mert akár 3-4 óra is lehet az elkészítése.

Szeretem ha mosolyogva és boldogan távoznak a vendégeim. Várlak  nagyon sok szeretettel és sok-sok szép színnel és jó kedvvel.


Deák Brigitta
+36 20 457 4965

Fodrász

hétfő-szerda-péntek: délelőtt
kedd-csütörtök: délután

2001 óta dolgozom fodrászként. Az ezidő alatt megszerzett tapasztalattal várok minden kedves vendéget. Megbízható precíz munkára számíthatnak, ami a legújabb trendeknek és divatnak megfelel. De nem egyen-frizurákat, hanem minden kedves vendég egyéni stílusának megfelelő frizurát készítek.

Ehhez professzionális termékeket használok, amik egészségessé és nagyon ápolttá teszik a hajat. Hisz a legfontosabb a gyönyörű ápolt haj! Milk Shake termékekkel dolgozom.

Divatos színeket festek és melírozok. Női, férfi, gyermek hajvágást és alkalmi frizurákat vállalok. Készítek tartós hajgöndörítést és hajegyenesítést is, amely technikákat folyamatos továbbképzéseken tanulom és utána alkalmazom.

Mindenkit várok szeretettel. Böhm Vera
+36 20 968 9024

műkörömépítő

szerda-péntek: délelőtt
kedd-csütörtök: délután

Böhm Vera vagyok, műkörömépítő szakember. Szakképesítésemet 2006 -ban szereztem meg, azóta is ezzel foglalkozom. Minőségi, szép és tartós körmöket készítek.

Fontos számomra, hogy elégedetten távozzanak tőlem a vendégek és szívesen jöjjenek vissza hozzám! Minőségi alapanyagokkal dolgozom, többek között ez is garanciája a tartós műkörömnek. Munkáim során a Brillbird műköröm alapanyagot használom.

Várok mindenkit szeretettel!


Sutus Klaudia
+36 30 334 8686

kézápoló-műkörömépítő

hétfő-szerda-péntek: délután
kedd-csütörtök: délelőtt

Sutus Klaudia vagyok kézápoló-műkörömépítő szakember. Lassan 6 éve dolgozom azért, hogy a vendégeimnek a legmagasabb minőségű szolgáltatást biztosíthassam. Senior kézápolóként rengeteget tanultam az ország legnagyobb körmszalonjában. Tudásomat azóta is folyamatosan fejlesztem szakmai mentoraim segítségével. Hiszem, hogy az ördög a részletekben rejlik. 


Vermes Zsófia Judit
+36 70 519 8744

kozmetika, szépség- és arc- dekoltázs- fej masszázs terápia

hétfő-szerda: egész nap
péntek: páratlan héten egész nap

2002 óta dolgozom a szépségiparban, kozmetikusként a magas minőségű professzionális DR. BELTER COSMETIC termékekkel. Folyamatosan megújuló koncentrátumok, tömény 95-100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.

Fontosnak tartom, hogy parabénektől, ásványi és szilikonolajoktól mentes, értékes természetes olajokkal érem el a kívánt eredményt, így a legérzékenyebb bőröknél is tökéletesen alkalmazható. A megelőzésben hiszek és a rendszerességben, de a már kialakult problémákra is rendkívül hatásos. Látványos lifting, anti aging kezelések.

Hivatásomnak tartom a belső és külső közti harmónia megteremtését, a lelki és testi feltöltődést, a kezeléseket minőségi wellness élménnyé tenni.

Szeptember 1-től szeretettel várom kedves vendégeimet a Sikk-s Szépségszalonban.


Fenyőfalvi Piros
+36 70 703 9558

kozmetikus

kedd-csütörtök: egész nap
péntek: páros héten egész nap

A Sikk-S Szépségszalon új kozmetikusa vagyok. Kozmetikába nagy hangsúlyt fektetek a testi-lelki feltöltődésre, szépülésre, kikapcsolódásra, melyhez a Janssen német prémium termékeit használom, amit jó szívvel ajánlom, akár otthoni ápolásra is. A kezeléseket mindig a vendég bőrének megfelelően, személyre szabottan alkalmazom.

A Janssen Cosmetics termékeit a gyógynövények, biotechnikai, és nanotechnológiai összetevők és tengeri kivonatok egyedi hatóanyagai alkotják. Fejlesztéseiket mind a mai napig legjobb német laboratóriumokban végzik, az eredményeiket pedig rögtön beépítik a termékeikbe. 

Természetessége abban is rejlik, hogy a szervezet saját védekező mechanizmusát segíti, ezáltal a természetes védekezőképességet erősíti.

Számomra nagyon fontos a szakmai fejlődés, ezért rendszeresen járok továbbképzésekre, bemutatókra, tanfolyamokra, szakmai rendezvényekre.


Győri Zsuzsanna PMU
+36 70 419 0158

sminktetováló, szempillaépítő

kedd, csütörtök: egésznap
péntek: páratlan héten

2009 óta vagyok gyakorló kozmetikus. Néhány évvel később 2017-ben végeztem el az első sminktetováló és 3D szempillaépítő tanfolyamot figyelembe véve azt, hogy az általános kozmetikai szolgáltatások mellett egyre nagyobb az igény a szempillaépítésre, a sminktetoválás pedig a “virágkorát” éli.

Újabb technikák és formák jöttek divatba, melynek köszönhetően tartós sminktetoválások egyre természetesebb hatásúvá váltak. 2019 végén volt szerencsém leszerződni szakmánk legkiemelkedőbb szakemberével Magyar Zsuzsa sminktetováló specialistával. Tudásom nála továbbfejlesztettem, mindennapos asszisztálása és segítsége mellett szépíthettem a szalon vendégeit.

Másfél évvel később úgy döntöttem, hogy a megszerzett tudással és gyakorlattal a kezemben szeretnék önállóan dolgozni. Így 2021 nyarán elindítottam saját vállalkozásom, mint kozmetikus, sminktetováló és szempilla-stylist.

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája egyben a hobbija is. A vendégeim igénye az első, így a szakmai tanácsadásom mellett a végső döntést mindig rájuk bízom. Fontos számomra, hogy elégedetten, mosollyal az arcukon távozzanak tőlem.


Rápolti Réka
+36 70 388 7676

Lábápoló mester, gyógypedikűrös

hétfő, szerda: egész nap
péntek páros héten

Rápolti Jolán Réka vagyok. 2009-ben szereztem meg a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakképesítésem és ettől fogva szakmámat napi szinten gyakorlom. Fontosnak tartom az önfejlesztést, nyitott vagyok az innovációk napi munkámba történő beépítésére, ezért rendszeresen járok továbbképzésekre. 2012-ben lettem szakoktató. 2018-ban kézápoló-műköröm építő mester. 2021-ben speciális lábápoló mester, és szintén szakoktató.

Specialitásaim:
-Gombás, beteg, traumás köröm kezelése.
-Körömprotézis készitése.
-Körömszabályozó felhelyezése, készitése.
-Benőtt köröm kezelése, kiemelése, tamponálása, seb ellátása.
-Tyúkszem kezelése.
-Egyéni tehermentesítő készitése.
-Kinesio tape használata.


Al-Rawass Kifah
+36 30 645 1383

Smink, Egyéni Sminkoktatás

Bejelentkezés szerint, hétvégén is.

Akkor vagyok boldog, ha a vendégeim elégedetten, magabiztosan lépnek ki a szalonból. 8 éve tevékenykedem a sminkes szakmában! Volt szerencsém fotózáson, szépségversenyen, forgatáson szépíteni hölgyeket, valamint a Tv2 Stílusvadász című műsorában is dolgozhattam.

3 évet az Estée Lauder cégnél töltöttem, ezen belül a Bobbi Brown márkánál, mint sminkes és eladó. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem és megtanultam, hogyan hangsúlyozzam ki a hölgyek legbelső szépségét az eszközeimmel.

Csak is prémium minőségű márkákkal dolgozom, mégpedig azért, mert csak így tudok felelőséget vállalni, a munkám tartósságáért!
(Dior, Estée Lauder, Bobbi Brown, Lancôme, Anastasia Beverlyhills, Huda Beauty, Chanel, Yves Saint Laurent, Marc Jacob)