Pedikűr: Dorka Dunay-Virág

A felmérések szerint az emberek többsége a másikon először a kezét nézi meg. Nem mindegy tehát, hogy milyen látványt nyújt a kezünk. Otthoni ápolással igen szép eredményeket lehet elérni, de igazán csak professzionális eszközökkel és anyagokkal varázsolhatjuk ápolttá, széppé kezeinket. Manapság már egyre inkább odafigyelünk arra, hogy a kezünk mit árul el rólunk.

A pedikűr az egészségügy és a szépségipar hiánypótló szakmája. A deformált láb járás közben fájdalmas. Amennyiben nem kezelik, akár járásképtelenséghez is vezethet. A deformitások a láb bőrén bőrkeményedéseket okoznak, sőt a láb körmeit is érintik. Ezeket ma már speciális pasztákkal, eljárásokkal sebész nélkül is lehet kezelni, gyógyítani. Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frisseségét, valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. A lábápolás hozzájárul a jó közérzethez és a könnyebb járáshoz. A professzionális lábápolás olyan problémákra nyújthat megoldást, mint a benőtt köröm, a tyúkszem, vagy épp a kellemetlen érzetet keltő megvastagodott bőrfelület.

Külön időt fordítok arra, hogy feltárjam a lehetséges problémákat, és ennek megfelelően kezdjem el a kezelést, vagy adott esetben irányítsam a vendéget orvoshoz.

A pedikűr a láb állapotfelmérésével kezdődik. Ha nincs kizáró tényező, ami miatt a pedikűr elvégezhető lenne (pl: bőrgyulladás, lázas állapot, bőrgomba, ekcéma), következik a fertőtlenítős lábáztatás a bőr és köröm felpuhítására. Ezután kezdem a bőrkeményedések eltávolítását. Vendég kérésére tyúkszem kiszedése, benőtt köröm szakszerű kezelése, majd a körmök formázása, illetve rövidítése, lakkozása következik. Végezetül frissítő lábmasszázzsal és otthoni ápolási tanácsokkal zárom a kezelést.

Árlista

Esztétikai pedikűr (45-60’) 4 900 Ft
Gyógypedikűr / problémás láb (60-120’)
benőtt/gombás köröm, tyúkszem,
reped sarok, elhanyagolt láb, stb.
5 600 / 6 900 Ft
Lábmasszírozás 15-20’ 2 400 Ft­
Lakkozás 1 500 Ft
Manikűr (orosz-gépi) 2 400 Ft
Gél lakk kézre/ lábra 4 200 / 3 600 Ft
Francia vég/ díszítés + 500 Ft
Lakk lemosás 200 Ft
Géllakk eltávolítás 2 900 Ft
Körömvágás & benőtt köröm kezelés 3 800 Ft
Kiszállás házhoz 1 fő /2 fő 4 500 / 3 500 Ft

Bejelentkezés: 06 20 554 5770

Dunay-Virág Dorka, kéz- és lábápoló szakember

24 órán belüli lemondás esetén a megrendelt szolgáltatás teljes összege fizetendő!

Lemondás kizárólag személyesen vagy telefonon az üzlet hivatalos nyitvatartási idejében lehetséges!
Az ár nem alkuképes, a szolgáltatás megrendelése esetén érvényes!
Az árak forintban értendök.

S Z A L O N    E T I K E T T

Mint oly sok helyen már, nálam is bevezetésre került a készenléti díj!
Az időpont lefoglalásával és a szolgáltatások igénybevételével automatikusan elfogadod ezen feltételeimet, el nem olvasása nem mentesít alóla! A részleteket tovább olvasva megtudhatod.

Szépségipari szakemberként minden nap emberekkel foglalkozom. A jó emberi kapcsolatokhoz elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet, a bizalom és egymás elfogadása is. Szerencsére legtöbbünk tisztában van az általános illemszabályokkal. Ennek ellenére sajnos néha  szembesültem már azzal, hogy nem minden vendég  tartja tiszteletben az időmet és a megélhetésemet.  Minden kedves vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani. Mindig arra törekszem, hogy a vendégeimet időben tudjam fogadni a megbeszélt időpontban. Ehhez kérném szépen a Te segítségedet is:
Kérlek, hogy érkezz pontosan, ha látod, hogy késni fogsz értesíts! Ha késel kellemetlen helyzetbe kerülhetek én is és az utánad érkező vendégeim is. Ezért a késésed idejét kénytelen leszek levonni a számodra fenntartott kezelés idejéből, esetleg nem fogok tudni valamit megcsinálni azokból, amiket kértél, viszont az árát ugyanúgy felszámolom. Nagyobb mértékű késés esetén esetleg új időpont megbeszélése lesz szükséges. Ez esetben is él a 100%-os készenléti díj felszámítása, amit a helyszínen vagy előre utalással kérlek majd rendezni
Fenntartom a jogot magamnak, hogy megtagadhatom a szolgáltatást bárkitől nem megfelelő magatartás, betegség, irreális elvárás vagy egyéb okok miatt!
Készenléti díj/ Lemondási feltételeim
Ha valami miatt mégsem lesz megfelelő számodra a már lefoglalt időpont semmi gond, teljesen megértem csak kérlek, hogy IDŐBEN!!! – nem egy órával előbb – jelezd felém az elérhetőségeim bármelyikén! Tiszteljük meg kérlek egymást is és a vendégeimet is azzal, hogy megbecsüljük egymás idejét. Minden nem igénybe vett időpont nekem bevétel kiesés, egy másik vendégem pedig nem tud szépülni emiatt.
Időpontot módosíttatni vagy lemondani 48 órával az időpontod előtt van lehetőséged teljesen díjmentesen és minden probléma nélkül, megköszönöm Neked, hiszen így nekem is lesz lehetőségem másnak odaadni, így többen is jól járunk.
Kérlek vedd figyelembe, hogy ha a 10 órai kezdésre kértél időpontot és egy órával előbb szólsz nekem én már  úton vagyok, hogy Téged megszépíthesselek, és akár további órákat kell üresen ülnöm. Megkérlek, hogy írj üzenetet akár reggel 6-kor is, így ha látom nem indulok el otthonról. Ez esetben is él a 100% készenléti díj felszámítása, amit előre utalással kérek majd rendezni, csak azután áll módomban új időpontot adni.
MIVEL A SAJÁT IDŐMET UGYANÚGY MEGBECSÜLÖM, MINT A TIÉDET, EZÉRT A 24 ÓRÁVAL ELŐTTI LEMONDÁS ESETÉN AZ IGÉNYBE VENNI KÍVÁNT SZOLGÁLTATÁS 100%-ÁT, MINT KÉSZENLÉTI DÍJAT FELSZÁMOLOM, AMIT ELŐRE UTALÁSSAL KÉREK MAJD RENDEZNI (OTP Bank 11773188-00306760)!
2 alkalom 24 órán belüli lemondás vagy lemondás nélküli meg nem jelenés esetén nem áll módomban további időpontot adni!
Kérlek, hogy betegség esetén időben kérj új időpontot.
Amennyiben az én részemről hiúsul meg a szolgáltatás kárpótolni foglak, ígérem!
Megértésedet és együttműködésedet hálásan köszönöm!