Pedikűr-gyógypedikűr

A cipő ápol és eltakar.

A lábápolás nem csak az esztétika, hanem az egészségünk miatt is fontos! Magától értetődőnek tekintjük azt, hogy lábainkat a hétköznapi életben korlátozások nélkül tudjuk használni és nem gondolunk arra, hogy azok épségéért és szépségéért rendszeresen tennünk kell.

Ősztől tavaszig a szoros és zárt cipō viselésének köszönhetően a bőr megvastagodhat és berepedhet. Nyáron bőrünket kiszárithatja a rátapadt por, így a szabadon lévő berepedt bőr igen magas veszélynek van kitéve. Nincs védelme a sérült hámnak, pedig az ép bőr immunrendszerünk fenntartásának az egyik legfontosabb tényezője. A sérülés így nem csak esztétikai problémákhoz vezethet, fájdalmas lehet, hanem egészségügyi nehézségekhez is, mivel a sérülésekben megtelepedhetnek gombák és egyébb kórokozók is.

Egy bőrkeményedés az esztétikai rossz látványon kívül sajnos élettanilag is problémát okozhat. Tudniillik az befelé is ugyanúgy nőhet, keményedhet, mint kifelé és így fájdalmat okozhat, nyomhatja a szöveteket és keringési zavarokat hozhat létre. Ennek következtében véraláfutások alakulhatnak ki, cukorbetegeknél észrevélenül akár fekélyek jöhetnek létre. Más esetben egy talpi bőrkeményedés akár nyomhatja a talpi idegeket is, ami ahhoz vezethet, hogy derékfájásunk lesz.

Ezért fontos, hogy lábunk kezelését szakemberre bízzuk, akik szakszerűen el tudják látni az olyan leggyakoribb problémákat, mint benőtt köröm, tyúkszem, bőrkeményedés, vagy egyéb elváltozások.

Munkámat legnagyobb biztonságban végzem – sérülésmentesen egy speciális porelszivos géppel. Ezzel az innovatív eljárással a bőr kevésbé iritálodik.

Rápolti Réka
+36 70 388 7676

hétfő, szerda: egész nap


Pedikűr árlista
EGYSÉGÁR FORINTBAN
Az árak a következőket tartalmazzák:
– minden vendég részére saját eszközök használata,
– adatlap vezetése,
– cipők sterilizálása
Gyógypedikűr+hatóanyagos krém bemasszírozása(60p)9800
Férfi vendég esetén + 1000
2 hónapnál régebbi ápolás esetén +2000
Gyógypedikűr + kényeztető, frissítő masszázs, hatóanyagos krémmel (90p)15 000
Láb kényeztető masszázsa, hatóanyagos krémmel (30p)6000
Gyógypedikűr + gél lakk (90p)16 800
Lábköröm gél lakk (50p)9500
Gombás, beteg, traumás köröm kezelése3000/köröm -től
Körömprotézis4500/köröm
Körömszabályzó12500/köröm
Benőtt köröm kezelése, kiemelése, tamponálás, seb ellátása9500
Tyúkszem kezelése, tehermentesítése (egyéni tehermentesítő készítése méretre)2000/db
Kinesio tape kezelés+500-tól
Az árak 2023. január 1- től visszavonásig érvényesek.
Az ár a felhasznált anyagoktól, valamint a munka időtartalmától függően változhat.

Munkáink