UV mentes barnítás

Tudtad, hogy a nap nélküli barnulásnak van egy biztonságos és természetes módja?

Az UV mentes barnítás során egy speciális cukor származék, a DHA (Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos.

A folyadékot, egy erre kifejlesztett kompresszoros pisztollyal permetezzük a bőrödre, amely néhány perc alatt teljesen megszárad.

A permet kozmetika bronzosítót is tartalmaz ami azonnal láthatóvá teszi a barnaságot. Ez a kozmetikai bronzosító az első fürdésnél eltűnik és felszínre kerül a DHA által elért tartós, gyönyörű barna szín.

Az UV mentes barnítás természetes barnaságot eredményez, amivel nem csak nyáron, hanem egész évben megőrizheted nyári barnaságod!

Azoknak is alkalmas akik fényérzékenyek, fehér, szeplős, anyajegyes, májfoltos vagy csak egyszerűen érzékeny bőrűek és szeretnének barnák lenni, de a szolárium használata nem javasolt számukra.

Akár már holnapra szeretnél bronzbarna bőrszínt?
Az UV mentes barnítással ez lehetséges!

A teljes folyamat öltözéssel együtt kb. 15 percet vesz igénybe. A barnító oldatban található kozmetikai bronzosítónak köszönhetően, a kívánt barna szín azonnal látható, a végleges barnaság 8 óra elteltével állandósodik.

Várlak szeretettel a gazdagréti szalonban vagy otthonodban kiszállással a hét minden napján!

Keressetek bátran!

Érdeklődni/ bejelentkezni: 06 20 554 5770 számon lehet nálam.

Várlak benneteket! 🙂

Virág-Dunay Dorka

Képernyőfotó 2018-03-31 - 19.10.22