Rólunk

IMG_1427


Hartmann Szilvia – 06 20 970 6595

fodrász, hajhosszabbító

4F5D15AC-28C0-4043-95B4-F3F4830DF3F0

Várok minden kedves vendéget fodrászatomban 19 éves szakmai tapasztalattal. Számomra a legfontosabb az egészséges haj megőrzése és ápolása! Minden évben részt veszek továbbképzéseken, oktatásokokon és tanfolyamokon annak érdekében, hogy fejlesszem tudásom és a legjobbat adjam vendégeimnek. Fontosnak tartom, hogy naprakész legyek a legújabb divatirányzatoknak megfelelő frizurával! Professzionális minőségi anyagokat használok, úgy, mint Matrix (amerikai), Oyster (olasz), Schwarzkopf, icolor, Sencience, Blondme és Selective Hajápoló termékek (olasz). A Kempinskiben töltött tanulóévek és a folyamatos továbbképzések magas szakmai színvonalat biztosítanak.

Betartom a megbeszélt időpontokat. Fontos nekem, hogy a vendégeim elégedettek legyenek, ezért igyekszem a vendég által elképzelt frizurát elkészíteni gyors, pontos és precíz munkával.

Gyorsan dolgozom; nálam egy festés melírozással maximum 1,5 óra alatt készen van. Vállalok hajhosszabbítást, de csak 100% emberi hajból. Gyűrűs és hőillesztéses technikát alkalmazok. A hajhosszabbítás az én munkatempómban 1-2 óra alatt készen van. Készítek dauereket, illetve 8-10 hétig tartó ammóniamentes volumennövelést, valamint tartós növényi keratinos hajkiegyenesitést, változatos, divatos fóliás melírokat és ombre hajfestést. Női, férfi és gyermekhajvágást egyaránt vállalok. Készítek alkalmi frizurákat esküvőkre, szalagavatókra, ballagásra és bármely más alkalmakra.


Deák Brigitta – 06 20 457 4965

fodrász

brigi14 éves tapasztalattal várok minden kedves vendéget. Megbízható preciz munkára számithatnak, ami a legújabb trendeknek és divatnak megfelel. De nem egyen-frizurákat, hanem minden kedves vendég egyéni stilusának megfelelő frizurát készítek.

Ehhez profeszionális termékeket használok, amik egészségessé és nagyon ápolttá teszik a hajat. Hisz a legfontosabb a gyönyörű ápolt haj! Következő termékekkel dolgozom: Oyster (olasz), Young (olasz), Native (olasz).

Divatos színeket festek és melírozok. Női, férfi, gyermek hajvágást és alkalmi frizurákat vállalok. Készytek tartós hajgöndörítést és hajegyenesítést is, amely technikákat folyamatos továbbképzéseken tanulom és utána alkalmazom. Mindenkit várok szeretettel.


Vámos Judit – 06 30 987 0318

kozmetikus

Vámos Juditnak hívnak, vendégeim körében Jucus. 1991 óta vagyok kozmetikus. Már tanulóéveim alatt nagy érdelődést mutattam a szakmám iránt-smink versenyekre jártam és a sminktetoválás alapjait is ekkor sajátítottam el.  Jelenleg is a tetoválás az egyik szenvedélyem. Fontosnak tartom az arc természetes vonalait kiemelni és az egészséges bőrállapotot fenntartani. Mélyebb összefüggéseket kerestem a test-lélek kapcsolatában a keleti orvoslás és a pszichológiai tanulmányaim által. Szeretek segíteni és tanácsot adni, mind a bőrfiatalítás, mind a problémás bőrök esetében. A hatóanyagok nem közömbösek számomra, így bio és demeter, ill. exkluzív termékek vannak a palettámon. Folyamatosan képzem magam, híve vagyok az újdonságoknak. A szakmámat hivatásomnak tartom. Várok mindenkit szeretettel, aki szépülni, vagy egyszerűen csak pihenni szeretne! Főbb tevékenységeim: bőrfiatalítás, arcmasszázsok, sminktetoválás, IPL.


Böhm Vera – 06 20 968 9024

műkörömépítő

VeraBöhm Vera vagyok, műkörömépítő szakember. Szakképesítésemet hét éve szereztem meg, azóta is ezzel foglalkozom. Minőségi, szép és tartós körmöket készítek. Fontos számomra, hogy elégedetten távozzanak tőlem a vendégek és szívesen jöjjenek vissza hozzám! Minőségi alapanyagokkal dolgozom; többek között ez is garanciája a tartós műkörömnek. Az általam használt műköröm alapanyagok: Perfect nails, Crystal nails, Pearl nails.

Várok mindenkit szeretettel!


Dorka Dunay-Viràg – 06 20 554 5770

kéz- és lábápoló szakember

Sziasztok, Dorka vagyok a pedikűrös, gyógypedikűrös.
11 éve végeztem Róth Éva pedi iskolájában. Oktatóink között Kincs Eszter is jelen volt – szerencsémre.
Továbbképző tanfolyamokon is részt veszek (pl: Kolman Erikánál), hiszen ebben a szakmában is van mit fejlődni.
Forduljatok hozzám bizalommal, ha kérdésetek van hívhattok nyugodtan – hiszen a benőtt köröm többnyire szombat délután gyullad be 😉

Várok mindenkit szeretettel!