Rólunk


Hartmann Szilvia

06 20 970 6595

fodrász, hajhosszabbító

4F5D15AC-28C0-4043-95B4-F3F4830DF3F0Várok minden kedves vendéget fodrászatomban! Számomra a legfontosabb az egészséges haj megőrzése és ápolása! 1998 óta vagyok a szakmában, de fontosnak tartom, hogy minden évben részt vegyek továbbképzéseken, oktatásokon és tanfolyamokon annak érdekében, hogy fejlesszem tudásom és a legjobbat adjam vendégeimnek. Fontosnak tartom, hogy naprakész legyek a legújabb divatirányzatoknak megfelelő frizurával! Professzionális minőségi anyagokat használok, úgy mint Raywell (szulfátmentes, parabén mentes) Cocochoco, Sencience, Blondme és Selective Hajápoló termékek (olasz). A Kempinskiben töltött tanulóévek és a folyamatos továbbképzések magas szakmai színvonalat biztosítanak.

Betartom a megbeszélt időpontokat. Fontos nekem, hogy a vendégeim elégedettek legyenek, ezért igyekszem a vendég által elképzelt frizurát elkészíteni gyors, pontos és precíz munkával.

Gyorsan dolgozom; nálam egy festés melírozással maximum 1,5 óra alatt készen van. Vállalok hajhosszabbítást, de csak 100% emberi hajból. Gyűrűs és hőillesztéses technikát alkalmazok. A hajhosszabbítás az én munkatempómban 1-2 óra alatt készen van. Készítek dauereket, illetve 8-10 hétig tartó ammóniamentes volumennövelést, valamint tartós Cocochoco keratinos hajkiegyenesítést, változatos, divatos fóliás melírokat és ombre hajfestést. Női, férfi és gyermekhajvágást egyaránt vállalok.


Deák Brigitta

06 20 457 4965

fodrász

2001 óta dolgozom fodrászként. Az ezidő alatt megszerzett tapasztalattal várok minden kedves vendéget. Megbízható precíz munkára számíthatnak, ami a legújabb trendeknek és divatnak megfelel. De nem egyen-frizurákat, hanem minden kedves vendég egyéni stílusának megfelelő frizurát készítek.

Ehhez professzionális termékeket használok, amik egészségessé és nagyon ápolttá teszik a hajat. Hisz a legfontosabb a gyönyörű ápolt haj! Következő termékekkel dolgozom: Oyster (olasz), Young (olasz), Native (olasz).

Divatos színeket festek és melírozok. Női, férfi, gyermek hajvágást és alkalmi frizurákat vállalok. Készítek tartós hajgöndörítést és hajegyenesítést is, amely technikákat folyamatos továbbképzéseken tanulom és utána alkalmazom. Mindenkit várok szeretettel.


Vámos Judit

06 30 987 0318

kozmetikus

Vámos Juditnak hívnak, vendégeim körében Jucus. 1991 óta vagyok kozmetikus. Már tanulóéveim alatt nagy érdeklődést mutattam a szakmám iránt-smink versenyekre jártam és a sminktetoválás alapjait is ekkor sajátítottam el.  Jelenleg is a tetoválás az egyik szenvedélyem. Fontosnak tartom az arc természetes vonalait kiemelni és az egészséges bőrállapotot fenntartani. Mélyebb összefüggéseket kerestem a test-lélek kapcsolatában a keleti orvoslás és a pszichológiai tanulmányaim által. Szeretek segíteni és tanácsot adni, mind a bőrfiatalítás, mind a problémás bőrök esetében. A hatóanyagok nem közömbösek számomra, így bio és demeter, ill. exkluzív termékek vannak a palettámon. Folyamatosan képzem magam, híve vagyok az újdonságoknak. A szakmámat hivatásomnak tartom. Várok mindenkit szeretettel, aki szépülni, vagy egyszerűen csak pihenni szeretne! Főbb tevékenységeim: bőrfiatalítás, arcmasszázsok, sminktetoválás, IPL.


Balogh Violetta

06 30 257 3474

kozmetikus, masszázsterapeuta

Balogh Violetta„Ahogy fent, úgy lent, s ahogy kint, úgy bent.”
2008 óta hivatásom a bőrszépítés. Fontos számomra, hogy maximális figyelemmel, és szakmai hozzáértéssel tudjam kiszolgálni vendégeimet. Kozmetikusként nemcsak a külsővel, hanem a test-szellem-lélek egységének harmonizálásával is foglalkozunk. Célom, hogy minden nálam tett látogatás után kipihenten, boldogan, feltöltődve távozz tőlem, nem mellesleg egy ragyogóbb, feszesebb, szebb bőrrel. A személyre szabott szalonkezelés és az otthoni tartós ápolás együttesen meghozza eredményét. Fő területeim az anti-ageing bőrfiatalítás, és a problémás bőr kezelések.
Szakértői diagnózis, exkluzív masszázstechnikák, varázslatos textúrák és csodálatosan finom illatvilág… ez maga a THALGO. Tengeri hatóanyagokban gazdag exkluzív SPA kezelések, melyek minden érzékszervre hatnak.
Szeretettel várlak!


Böhm Vera

06 20 968 9024

műkörömépítő

VeraBöhm Vera vagyok, műkörömépítő szakember. Szakképesítésemet hét éve szereztem meg, azóta is ezzel foglalkozom. Minőségi, szép és tartós körmöket készítek. Fontos számomra, hogy elégedetten távozzanak tőlem a vendégek és szívesen jöjjenek vissza hozzám! Minőségi alapanyagokkal dolgozom; többek között ez is garanciája a tartós műkörömnek. Munkáim során a Brillbird műköröm alapanyagot használom.

Várok mindenkit szeretettel!


Balogh Violetta

06 30 257 3474

kézápoló, műkörömépítő

Balogh Violetta
Balogh Violetta kézápoló, műkörömépítő vagyok , 2008 óta szépítem az embereket. Bőrüket, kezeiket, körmeiket egyaránt. 6 éve találkoztam először a CND márkával, ami már az első használat során meggyőzött.
A CND shellac egy gél lakk , amely akár 3 hétig is gyönyörűen mutat a körmökön. Az előkészítéshez és az eltávolításhoz sem kell megreszelni a természetes körömlemezt, elég csak zsírtalanítani a felületét. Egyszerűen,  pár perc alatt könnyedén eltávolítható a saját leoldójával, amely ápoló olajokat tartalmaz. A CND shellac 7 káros összetevőtől mentes, ezért sok esetben még a zselékre, gél lakkokra allergiások is használhatják probléma nélkül.
Természetesen van megoldás azok számára is, akiknek gyenge, töredező körmük miatt nem elegendő a gél lakk. Számukra a CND  Plexigel  család nyújt sokoldalú, kényelmes megoldást ecsetes építőzseléivel.  Legyen szó akár  természetes körömerősítésről, vagy hosszú körmök építéséről, a CND Plexigel tökéletes alapot ad.
Gyönyörű pasztell  és élénk színekkel várom  kedves vendégeimet Shellac gél lakkozásra , mely nem vékonyítja el a körmöt, ezáltal az szép és egészséges marad.
Kezeken kívül láb gél lakkozást, és gépi manikűrt is vállalok.